Bedrijven

Wilt u meer weten over 3D printen en 3D ontwerpen? Wilt u zo'n printer wel eens in het echt aan het werk zien? Laat dan een demo of workshop verzorgen.

De kansen en bedreigingen van 3D printen

3D printen heeft de toekomst en is daardoor interessant voor verschillende bedrijven. 3D printers worden inmiddels gebruikt in allerlei sectoren, variƫrend van de voedselindustrie, de bouw, kunst en cultuur en de medische sector. Wilt u weten wat 3D printen voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u juist weten welke bedreiging deze ontwikkeling vormt voor uw business model?

Door een korte demo met uitleg over 3D printen krijgt u al snel een beeld van de mogelijkheden en de beperkingen van het 3D printen.
In een workshop op maat onderzoeken we hoe u 3D printen kunt inzetten binnen uw bedrijfsvoering en/of producten portfolio. Is het bijvoorbeeldĀ  voor uw bedrijf interessant om 3D printen in te zetten voor prototyping, of het maken van maquettes en schaalmodellen. Is het voor uw bedrijf interessant om zelf een 3D printer aan te schaffen en wat komt daar dan bij kijken?

3D relatiegeschenken en kado's

Ook voor het maken van een ontwerp voor unieke relatiegeschenken en voor de productie hiervan op kleine schaal kunt u contact opnemen. Er is meer mogelijk dan u denkt.

© 2024 3d&Meer | ScrollMe by AccessPress Themes